Modellen en verhalen gezocht

Publicatiedatum: 08-08-2018

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website en een nieuw woonruimteverdeelsysteem voor Woontij. Voor de foto's die op beide websites gebruikt zullen worden zijn we op zoek naar 'echte' huurders en woningzoekenden die door een professionele fotograaf in hun eigen huis of eigen omgeving gefotografeerd willen worden.

We zijn op zoek naar:

  • een alleenstaande man of vrouw
  • een ouder paar
  • een jong paar
  • een gezin met kinderen
  • een alleenstaande vader of moeder met kinderen

Mocht uw gezinssamenstelling hierboven niet worden genoemd maar wilt u wel meewerken? Dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Aanmelden

Heeft u interesse? Stuur dan voor vrijdag 17 augustus een mail met een recente foto naar infowoontijnl. De fotoshoot zal in overleg plaatsvinden in de laatste week van augustus of de eerste week van september.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Nick Ran, per e-mail: n.ranwoontijnl of telefonisch: 088 966 6807 (dinsdag t/m vrijdag).

Persoonlijke verhalen gezocht voor ons jaarverslag

Naast de foto's voor de website zijn we voor ons jaarverslag op zoek naar huurders en woningzoekenden die hun 'verhaal' aan ons kwijt willen. Op deze manier willen we het jaarverslag wat leuker en persoonlijker maken. Dit kan bijvoorbeeld een verhaal zijn over hoe blij een huurder is met een woning, maar ook de ervaringen van een woningzoekende(n). Wat zoekt die en hoe zijn de ervaringen. Wat is de reden dat u een woning zoekt. Werk, zelfstandig gaan wonen of anders? Heeft u de tijd om rustig te zoeken, of bent u dringend op zoek?

Graag ontvangen wij een korte beschrijving van uw situatie naar onderstaand mailadres. Wij nemen daarna contact met u op voor een kort interview. Uiteraard vragen we eerst nog uw goedkeuring over de tekst voordat we dit opnemen in ons jaarverslag. Op uw verzoek kan het verhaal ook geanonimiseerd worden. Wilt u eerst meer weten? Neem dan contact op met Christine Groen, per e-mail:  c.groenwoontijnl of telefonisch: 06 - 452 314 91

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden