Update Corona-nieuws van Woontij

Publicatiedatum: 25-03-2020

Het Coronagebeuren houdt ons allemaal bezig. Veel zorgelijke, maar gelukkig ook mooie en positieve berichten. Woontij wil u ook graag informeren over een aantal positieve zaken.

Alle werknemers die normaal gesproken op kantoor werken, werken nu allemaal thuis. En natuurlijk is dat wennen, maar met alle digitale middelen die ons ter beschikking staan gaat dat heel erg goed. Na anderhalve week wat zoeken hebben we allemaal onze draai gevonden. Het dicht bij elkaar komen, elkaar de hand schudden, dicht naast elkaar zitten in een overleg; het lijkt nu allemaal een ver verleden. Thuiswerken heeft ook voordelen; huisdieren zijn blij dat we de hele dag thuis zijn en je kunt lekker je eigen muziek opzetten. We hebben de vrijheid om onze dagen iets anders in te delen. Lekker een wandelingetje als de zon schijnt en in de namiddag wat langer door werken. En toch………hopen we dat alles snel weer voorbij is en we met collega’s weer samen op kantoor kunnen werken, alle taken weer op kunnen pakken en u weer op de kantoren mogen ontvangen.

Werkzaamheden

Eerder hebben we u via onze website gemeld dat bezoek aan onze kantoren niet meer mogelijk is, onze medewerkers zo veel mogelijk thuis werken en dat we alleen spoedeisende reparatieverzoeken uitvoeren. Dit betreft werkzaamheden in woningen. Werkzaamheden aan de buitenzijde van woningen, in algemene ruimten en buitenterrein gaan gewoon door, mits de gewenste veiligheidsmaatregelen kunnen worden genomen.

Deze afspraak geldt niet alleen voor reparatieverzoeken, maar voor alle soorten onderhoud. Dus ook voor vraaggestuurd onderhoud/ planmatig onderhoud/ contractonderhoud. En niet alleen voor het werk dat onze buurtconciërges zelf uitvoeren, ook voor het werk dat aannemers uitvoeren. Degene die het werk gaat uitvoeren neemt vooraf contact op met de bewoner en bepaalt dan zelf of hij het verantwoord en noodzakelijk vindt om de werkzaamheden uit te voeren. Buurtconciërges of aannemers bepalen dus zelf of de werkzaamheden wel/niet doorgaan.

De werkzaamheden in leegstaande woningen en voor nieuwbouwprojecten kunnen doorgaan, mits de afgesproken veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Verder zijn onze buurtconcierges met name bezig met tuinen, stegen, technisch werk in lege woningen en andere zaken waarbij contact niet nodig is. Ook zij hebben zich flexibel aangepast aan de nieuwe situatie.

Telefoon

We zijn, zoals altijd, telefonisch bereikbaar op 088 – 966 68 45. U kunt ons ook bereiken via infowoontijnl

Deze werkwijze geldt tot 1 juni. Wij wensen u alle goeds. Blijf gezond en positief.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden